Vergaderen

Kwaliteit en sfeer

Vergaderen in Amersfoort? Wanneer u een conferentie, vergadering of bijeenkomst organiseert, waarbij u zeker wilt weten dat de kwaliteit gegarandeerd is, bent u bij Berghotel Amersfoort aan het juiste adres. Wat de wensen of behoeften tijdens uw bijeenkomst ook zijn, Berghotel Amersfoort staat voor succes. Bekijk hier onze plattegrond.

Service op A-locatie

Berghotel Amersfoort biedt faciliteiten van topkwaliteit en is gevestigd op een absolute A-locatie: de Amersfoortse berg. In de 16 zalen is veel mogelijk. Met een capaciteit tot 120 personen kunt u hier terecht voor uw vergadering, productpresentatie of bijeenkomst. En parkeren is nooit een probleem.

nieuwe-vergaderzaal-berghotel

Vergaderzalen

U zoekt een vergaderzaal in Amersfoort? Berghotel Amersfoort biedt 16 vergaderzalen geschikt voor groepen van 3 tot 100 gasten.
Lees meer

LOC_NWE_RBHA_zaaldetail24_8165_HR

Vergaderfaciliteiten

De 16 multifunctionele zalen variëren in formaat tot 224m2 en zijn voorzien van alle benodigde audiovisuele middelen.
Lees meer

Boek online uw vergaderruimte

Bij Berghotel Amersfoort is het mogelijk om direct een online boeking te maken. Via ons online reserveringssysteem bieden wij u de mogelijkheid om zelf online een ruimte te reserveren. Daarnaast kunt u via het reserveringssysteem ook één van onze vele vergaderarrangementen boeken en uw reservering eenvoudig online beheren.

Wilt u meer informatie over online reserveren, een offerte aanvragen of wilt u een van onze medewerkers spreken? Bel dan met 033 – 422 42 22, wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.
Boek uw vergaderruimte op OneMeeting.com