Notuleerservice

notulist

Notuleerservice

Bent u op zoek naar een geschikte locatie of ruimte voor uw bijeenkomst én een bijpassende notuleerservice? U kunt bij ons gebruik maken van een professionele, schriftelijke vastlegging tijdens uw bijeenkomst. Dat is pas handig!

Regardz is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Notuleerservice Nederland om effectief en efficiënt vergaderen te optimaliseren. Een goed verslag verhoogt de waarde van uw vergadering en draagt bij aan een efficiënte werkwijze.

Notuleerservice Nederland staat bekend om het aanbieden van een hoogwaardige service en het werkt samen met notulisten in alle delen van het land. Op deze manier is er altijd een deskundige, onafhankelijke notulist voor u beschikbaar.

Liever beeld?
Het is ook mogelijk om uw bijeenkomst digitaal vast te laten leggen, waarna het beeldfragment zo nodig alsnog schriftelijk uitgewerkt wordt.

Bereken direct uw voordeel

Het uitbesteden van verslaglegging tijdens uw bijeenkomst bespaart kosten. Vul de calculator hieronder in en bereken direct hoeveel kosten u kunt besparen.

Meer informatie? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 033 – 422 42 22, info@berghotelamersfoort.nl of via het contactformulier.

Offerte aanvragen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Waarom notuleren zo belangrijk is

1. Monitoring
Een verslag kan de voortgang van bedrijfsprocessen en projecten inzichtelijk maken. Zo wordt het notuleren een middel om de bedrijfsvoering te bewaken.
2. Afspraken vastleggen
In veel gevallen heeft het notuleren als basisfunctie: het vastleggen van afspraken, zodat daarover later geen onduidelijkheid kan ontstaan. Het verslag maakt duidelijk wie verantwoordelijk is voor het uitvoeren van een actie, en op welke termijn.
3. Externe communicatie
Met name voor vertegenwoordigers van een belanghebbende partij is het secuur vastleggen van informatie cruciaal. Denk hierbij aan de toezichthoudende organen, stakeholders, aandeelhouders en investeerders, de overheid en, niet te vergeten: de accountant.
4. Interne communicatie
Een goed verslag maakt de inhoud van de bespreking niet alleen inzichtelijk voor deelnemers maar ook voor degenen die er niet bij waren. Het zorgvuldig notuleren van afspraken over bedrijfsvoering, beleid en voorschriften maakt het ook voor afwezige collega’s mogelijk de ontwikkelingen te volgen.
5. Certificering
Om in aanmerking te komen voor certificering, of om deze te behouden, zul je als organisatie moeten kunnen aantonen dat je alles vastlegt, voor zowel de kwaliteitsauditor als het personeel.

Zie hier onze zalen of vergaderarrangementen.