Vergaderfaciliteiten

Vergadering of training buiten de deur? Dan zoekt u een locatie waar alles voor elkaar is. Waar goede service, aandacht, smaakvolle catering en ervaring vanzelfsprekend zijn. Met het station en parkeergelegenheid om de hoek. Dan bent u bij Best Western Plus Berghotel Amersfoort aan het juiste adres. Centraal in Nederland, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Vlakbij het bos, maar ook op loopafstand van het bruisende centrum van Amersfoort.

Goed geregeld

Ons pand, met 16 multifunctionele zalen en een restaurant met een buitengewoon goede keuken, is ruim en van alle gemakken voorzien. Hier geven we in een handomdraai de perfecte invulling aan uw bijeenkomst. Wat kunt u van ons verwachten? Uw gastheer of gastvrouw is u gedurende uw bijeenkomst van dienst. Hij/zij is uw aanspreekpunt en zorgt ervoor dat uw bijeenkomst op rolletjes verloopt.

Alles voor elkaar

We zorgen natuurlijk voor notitieblokken en schrijfgerei voor uw gasten. Ook de meeting kit en de flipover staan voor u klaar. Beamer, microfoon, laptop of projectiescherm nodig? We hebben alles in huis om van uw vergadering een geslaagde bijeenkomst te maken.

Binnen en buiten

Best Western Plus Berghotel Amersfoort biedt u de ruimte voor elk soort bijeenkomst. Groot of klein. Uw bijeenkomst is maatwerk voor ons. En … we verzorgen graag iets ludieks voor u. Een boswandeling, fietstocht, maar ook speciale outdooractiviteiten kunnen door ons worden verzorgd. Onze afdeling reserveringen denkt graag met u mee! Vragen, opmerkingen of offerte aanvragen? We horen het graag. Neem contact met ons op via 033 – 422 42 22, welkom@bestwesternamersfoort.nl of via het contactformulier. Boek uw vergaderruimte op OneMeeting.com

Capaciteit zalen