Vergaderlocatie Amersfoort

Vergaderen in Amersfoort?  Voor een goed uitgeruste vergaderlocatie in Amersfoort, moet u bij Berghotel Amersfoort zijn. De moderne vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse zalen voor u en uw gezelschap in deze vergaderlocatie in Amersfoort. Ook zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten.

Berghotel Amersfoort is gelegen in een rustige bosrijke omgeving. Hier vindt u alle rust om lekker te ontspannen. Tegenover het hotel bevindt zich een gedeelte van het Amersfoortse bos genaamd “klein Zwitserland”. Dit stuk bos is goed voor een kleine wandeling en een mooie hardlooproute. Ideaal tijdens een vergadering. Tevens bevindt Amersfoort zich aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.

Het hotel biedt verschillende vergaderarrangementen voor elke bijeenkomst, vergadering of congres. De 16 multifunctionele zalen variëren in formaat tot 224m2 en zijn voorzien van alle benodigde audiovisuele middelen. De meeste zalen hebben daglicht. Daarnaast is de opstelling per vergaderzaal aan te passen, zodat deze vergaderlocatie in Amersfoort niet alleen ruimte biedt voor kleine bijeenkomsten, maar ook voor grote groepen tot maximaal 120 personen.

Berghotel Amersfoort is zeer goed bereikbaar voor elk soort vervoer. Het hotel is gelegen nabij de autosnelweg A28.  Vanaf de A28 neemt u de afslag Amersfoort-Zuid, op de grote Stichtse Rontonde neemt u de afslag Amersfoort. Na +/- 700m ziet u het Berghotel aan de Linkerzijde.

Heeft u een lange rit voor de boeg? Het is belangrijk om ’s avonds goed uw rust te pakken om zo de volgende dag weer scherp te zijn. Bij diverse arrangementen zit er standaard een overnachting bij, maar uiteraard zijn deze ook bij te boeken

Bekijk hier onze vergaderarrangementen