Het beste vlees uit Zuid Amerika: Grain Fed Beef

Proef de unieke smaakbeleving van Grain Fed Beef!

Met Charrua biedt Berghotel Uruguayaans high quality Grain Fed Beef aan. Charrua geeft u de unieke combinatie van de kwaliteit uit Zuid- Amerika en smaakbeleving van graangevoerd rundvlees.

Wereldwijd is rundvlees uit Zuid-Amerika populair

Uruguay heeft een lange traditie van vleesproductie en export en kent strenge eisen aan de diergezondheid. Wereldwijd staat Uruguay bekend om haar hoge kwaliteit smaakvol rundvlees. Niet vreemd, want runderen in Uruguay leven in een waar paradijs.

Het dierenwelzijn staat gegarandeerd

De vruchtbare gronden, ruime groene vlakten, een rijkdom aan rivieren en beken en een gematigd klimaat zorgen voor ideale omstandigheden die het dierenwelzijn garanderen. Charrua vlees is uitsluitend afkomstig van Hereford runderen. In de eindfase krijgen de runderen minimaal 120 dagen een uitgebalanceerd voedingspatroon met graan als hoofdbestanddeel. Dit maakt het vlees fijn, licht gemarmerd en puur van smaak. Charrua; een echte must voor liefhebbers van Zuid-Amerikaans rundvlees!

Waarom “Grain Fed Beef” zo goed is

Wat is eigenlijk het verschil tussen Grass Fed Beef en Grain Fed Beef? Bekijk hieronder een informatief filmpje over waarom juist Grain Fed Beef zo goed is, in vergelijking met Grass Fed Beef. Met die kennis smaakt het Uruguayaanse vlees nóg lekkerder!

Bekijk de Charrua Beef website voor meer informatie.